Vaellustalleja

Suomen Vaellustallien Liitto ry

Uusimaa

Hevoslaakson talli

Maastoratsastusta, yömaastoratsastusta. Maastoratsastustapahtumia myös yrityksille ja polttariryhmille. Ratsastustunteja.

Islanninhevostalli Fagur

Ratsastuskoulu Fagur Vantaalla on islanninhevosiin erikoistunut ratsastuskoulu ja täysihoitotalli. Fagur tarjoaa ratsastustunteja ja vaelluksia kaiken tasoisille ratsastajille.

Kotitalli Hersir

Kotitalli Hersir järjestää erimittaisia maasto- ja vaellusretkiä islanninhevosilla. Myös lasten talutusmaastot ja tunnit. Kotitalli Hersir järjestää myös erimittaisia kesäleirejä,

Maastotalli Prerya

Maastotalli Prerya tarjoaa maastoratsastusta suomenhevosilla rauhallisissa maalaismaisemissa sekä ratsastustunteja kentällä kaikentasoisille ratsastajille päivittäin ympäri vuoden.

Mintzun Issikkatalli

Tallilla järjestetään kenttäratsastustunteja, maastovaelluksia sekä yritysten/kaveriporukoiden virkistyspäiviä ja retkiä.

Talli Sólfari

Talli Sólfari on islanninhevostalli joka järjestää pääasiassa maastoretkiä, mutta myös vaelluksia puolesta päivästä useamman vuorokauden vaelluksiin, kenttätunteja, kursseja ja kesäisin leirejä.

Varsinais-Suomi

Jaakkolan Islanninhevostalli
Ratsastustunteja ja eri pituisia maastoretkiä. Myös elämysratsastuksia aikuisille sekä lasten ja nuorten ratsastusleirejä.
 
Kylämäen Hevostila
Kylämäen Hevostila tarjoaa elämyksiä suomenhevosten parissa. Ratsastustunteja, maastoratsastusta, hää- ja juhla-ajelutuksia, Kokous-, matkailu- ja juhlapalvelut. Kesälaitumia, tallipaikkoja ja pihattotilaa. Hevossiittolan palvelut.
 

Pirkanmaa

Ruoveden Ratsutalli
Ratsastustunteja, vaellusratsastusta, viikonloppu- ja kesäleirejä, valmennuksia, yms.
 

Kanta-Häme

Brynhildr
Talli tarjoaa eläinelämyksiä niin ratsain kun maastakäsin. Palveluita on mm. askellajiratsastus, kotieläinkohtaamiset, erilaiset leirit jne.
 

Päijät-Häme

Vaellustalli Toreson Oy
Vaellustalli Toreson järjestää eri mittaisia vakioretkiä, talutusratsastusta sekä räätälöityjä retkiä ryhmille – päivittäin ja ympäri vuoden.
 

Etelä-Pohjanmaa

Gaefa islanninhevoset
Islanninhevosretkiä maastossa Etelä-Pohjanmaalla, Ilmajoella.
 
Kujasen Ratsutila
Ratsastustunteja ympäri vuoden sekä erimittaisia ratsastusleirejä ja vaelluksia. Kujasen Ratsutila tarjoaa myös täysihoitopaikkoja hevosille sekä maatilamajoituspalveluja.
 

Pohjois-Pohjanmaa

Ruskalaukka
Maastoretket suomenhevosilla. Hevosohjelmaa koko perheelle, reki- ja kärryajelua, poniohjelmaa, hevostilavierailut ja ratsastustunteja. Luonto- ja eläinavusteiset palvelut.
 
Vaellustalli Wanha Raatesalmi
Eritasoisia maastoretkiä islanninhevosilla. Majoitus- ja juhlatiloja.
 

Keski-Suomi

Kokkomäen Talli
Kokkomäen tallilla järjestetään erimittaisia ratsastusvaelluksia ryhmille, viikon kestäviä ratsastusvaellusleirejä ja erilaisia ratsastusretkiä suomenhevosilla.
 
Purola Farm
Talli on Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli, joka tarjoaa mm. askellajitunteja islanninhevosilla, maastoratsastusta, sosiaalipedagogistahevostoimintaa ja leirejä, majoituspalveluja, maatilalomia, turvehoitoja ja TYKY-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri vuoden.
 
Reykhestar
Reykhestar tarjoaa ratsastusmahdollisuuksia islanninhevosilla ikään ja ratsastuskokemukseen katsomatta ohjatusti valaistulla kentällä tai vaihtelevissa maastossa. Lisäksi talli tarjoaa täysihoitopaikkoja islanninhevosille.
 

Etelä-Savo

Aurinkolaukka
Talli tarjoaa islanninhevosilla monipuolisten maastoratsastusretkien ja vaellusten lisäksi mm. räätälöityjä viikonloppukursseja, kesäleirejä ja hevoslomia.
 
Niemenpellon talli
Ratsastustunteja, vaelluksia ja maastoretkiä, centered riding, lännenratsastusta, working equitation.
 
Ratsutila Toivonharju
Islanninhevosretket ja -vaellukset.
 

Pohjois-Savo

Kinahmin Hevostila
Kinahmin Hevostila on islanninhevosiin erikoistunut talli Nilsiässä, Pohjois-Savossa. Talli tarjoaa maastoretkiä ympärivuotisesti islanninhevosilla kaikentasoisille ratsastajille. Tallilla järjestetään myös kenttätunteja, talutusratsastusta, teemaratsastuksia ja luonto- ja ”turpaterapiaa”.
 
Kirjoniemen Tila
Kirjoniemen Tila tarjoaa islanninhevosilla maastoretkiä ja kenttätunteja pienryhmissä kokeneille ratsastajille, lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin. Tilalla järjestetään myös erilaisia kursseja ja valmennuksia joihin voi osallistua omalla hevosellakin.
 
Onnenhumma
Tarjoamme ratsastustuntitoimintaa kentällä, vaelluksia ja maastoretkiä, ajelutusta sekä järjestämme leirejä kaiken ikäisille ja tasoisille ratsastajille.
 
Rytsyretket
Maastoretkiä islanninhevosilla. Talilla järjestetään myös mm. ratsastusjousiammuntakursseja, askellajikursseja ja minileirejä.
 

Pohjois-Karjala

ElämysMantsi Oy

Ratsastustuntien ja maastoretkien lisäksi talli järjestää puolipäivävaelluksia luonnonkauniissa ympäristössä, elämysratsastuksia sekä ratsastusleirejä kaikenikäisille.

Hepovaaran hyvinvointitila

Hepovaaran hyvinvointitila tarjoaa maastoratsastusta ja vaelluksia, ratsastus- ja hevostaitotunteja, leirejä ja hevoslomia, kursseja sekä kärry- ja rekiajeluja. Lisäksi myös hevosavusteisia HeLMi®- ja MinD® -kursseja sekä intuitiivista hoitamista ja Bach-kukkaterapiaa.

Heiskalan Hoppala

Heiskalan Hoppala on terveydenhuollon ja hevosalan ammattilaisen ylläpitämä hevosavusteisia palveluja ja islanninhevosvaelluksia tarjoava sosiaalipedagoginen talli.

Kuivalan Islanninhevostalli

Maastoretkiä ja luontoelämyksiä islanninhevosilla sekä aitta-ja mökkimajoitusta. 

Vorona Talli

Vorona Talli tarjoaa maastoratsastusta islanninhevosilla, sekä kursseja ja valmennuksia muunmuassa askellajiratsastuksen ja valjakkoajon merkeissä.

Lappi ja Kainuu

Hóll Talli

Islanninhevosvaellukset sekä myös kenttätunteja, leirejä, talutusratsastusta ym. heppatouhuja.

Kainuun Vaellustalli

Kainuun Vaellustalli järjestää maastoretkiä islanninhevosilla sekä askellajiratsastukseen painottuvia kenttätunteja.

Kamisak Oy

Hevosretkiä ja-vaelluksia, reki- ja kärryajeluja. Huskysafarit.

Outisen Ratsastuskeskus

Outisen Ratsastuskeskus tarjoaa monipuolista tekemistä hevosten ja porojen parissa. Tallilla toimii myös ratsastuskoulu.

Eräratsut

Eräratsut järjestää ratsastustunteja ja -retkiä, leirejä ja vaelluksia, terapiaratsastusta, kursseja, hevosajopalveluja, vankkurivaelluksia sekä polttari- ja työyhteisöpäiviä.

 • Osoite:  Haarainvaarantie 592, 97320 Marrasjärvi
 • Puhelin:  0400 583 859
 • Sähköposti:  tuuliatyk@gmail.com
 • Nettisivut:  www.eraratsut.fi
Lapin Saaga

Lapin Saaga järjestää Levin tunturimaisemissa ratsastusretkiä ja – vaelluksia islanninhevosilla. Rekiretkiä ja poroajeluja.

 • Osoite:  Kaarelantie 29, 99130 Kittilä
 • Puhelin:  040 581 1882
 • Nettisivut:  www.lapinsaaga.fi
Sinitorpan talli

Ohjatut ratsastustunnit, ratsastusleirit, maastoratsastus, vaellukset. Tilauksesta rekiajelutusta ja hiihtoratsastusta.

 • Osoite:  Vaattojärventie 173c, 95840 Venejärvenkylä
 • Puhelin:  040 538 7147
 • Sähköposti:  jouko@sinitorpantalli.fi
 • Nettisivut:  www.sinitorpantalli.fi
Ylläksen Vaellushevoset

Hevosretket, leirit ja vaellukset, kurssit.

Eikö vaellustallisi löydy listaltamme?

Voit lisätä vaellustallisi tiedot ilmoittamalla ne meille sähköpostitse info@hevospalsta.fi. 

Hevospalsta - hevosihmisten monipuolinen ja yhteisöllinen kohtauspaikka

Hevosalalla toimivat yritykset ja yhdistykset voivat ilmoittaa maksutta tietonsa Hevospalstan Yrityshakemistossa. Voit lisätä yrityksesi tai yhdistyksesi tiedot Hevospalstan Yrityshakemistoon allaolevan ilmoituslinkin kautta.